haruk raya
Posted on Wednesday, 22 August 2012| ✎ 0 Boboiboy
hari raya aku punye kerje beraya jek aihhhh~
time malam,, melepak dgn cosin2 sengal aku semua,, story2 pasal hal msing2...
bile story pasal part cintan cintun nh,, aku tibe slow kejap....
hahhahaa,, aku tak de bende yang nak di share kn.. 
and aku pu tak taw lah .  orang cakap perangai aku ni pelik!
emo terlebih!! lepas tu pandai nasihat kan orang,, tapi diri sendri terabai...
aku jeles tengok cosin aku yang sorang ni...
bf dy lamar dy jdik awek siap dengan cincin.. how sweettttttt~
kalau aku pun aku trus trime if lamar jdik awek ade cincin,,, hahha...
aku just ade stu cincin silver yang aku pakai ni.. tu pun sebab ayien bagi aku dulu...
and macam2 lagi lah citer cosin2 aku ni,, sampai kol 4 pagi pun tak tidor lagi..
hey ladiessss! korang ni memang suke tido lambat kn.. hahha..
malam time dyowg sibuk sohseh2. aku gayut dengan pakwe NANA..
hahhaha,,, tibe2,, rindu kat number digi aku..
yelah.. Digi free call n msej!
dari kol 2 petang tadi aku dok layan tetamu,,
mule2,,  atok aku dengan kaum kerabat dia,,, haishhhh! aku layan jek lah...
lepas tu kawan2 aku,, syahril dengan hairul asri
bapak dia,, sekampung bawak,, sampai tak cukup cawan aku..
semua nye budak sts,,,
lelaki pulak tu semua... qiaseeeehhhh
wahhh~ haruk seyh dyowg...
dyowg haruk,, buat lawak super sengal dengan aku,, aku pun strt lah dengan haruk over sengal..
hahaha
jangan ingt aku senang kene bahan ye...
lepas tu kaum kerabat aku dari muar datang.
maklum lah,, fmly aku ni besar,, sampai aku pun dah tak kenal sedara,,
sebulan raya pun tak cukup nak ke rumah pkcik makcik nh...
semua tak de,, aku sorang lah layan,, hah!! hamek,,, aku borak pun dah ikut style mkcik2.. hehehe
takpe r,.,,aku ni ikut orang,, kalau orang haruk,, aku pun haruk lah,,
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai my sweet folowwer :)
How are you ? my name is nurul mazziana. im sweet 17teen.. smk dato bentara dalam ... this year i will sit in spm examination.. 5 neon .. pure science+ ict ... behave ur self when u are entering my blog.. hv a nice moment ..
spm candidate | disney princess | ice creams


tinggal kan jejak disini :: TERBAIK~