fobia
Posted on Thursday, 23 August 2012| ✎ 0 Boboiboy
cik emy and wife dia datang rumah...
dia tanya mane PC aku.. aku cakap harddisk problem.. 
sebab bile open dia close balek...
cik emy suruh aku betol kan.. so mase tengah2 godek motherboard..
audio and external dia tertanggal..
patot lah speaker aku tak dengar suara..
haishhhh!!
sebelum ni aku malas nak bukak CU tower tuu...
FOBIA taw tak!!

hah! masa ni,, satu group cuma dua orang jek.. oleh kerana course aku cuma 3 orang jek pempuan
so aku suruh DAI mauk group DANIEL..
hehehe...
masa nh lahhhh.. processor aku over heat!!
punye lah sedap bukak semua dalam tu..
lepas tu pasang balekkkk!
last2 tak terbakar!! hampeh tol!!!
nasib baik mase buat BIOS tu ok!!
haishhh!!
sebab kan habuk setitikkkk rosak kerja kursus aku...
tapi cikgu cakap kire pass lah tu.. cuma sangkut pasal habuk..
kesian MOTHERBOARD kene tukar baru.. bukan murah!!
hehehehe...


terasa macam hebat pulak..
gune screwdriver jek dah dpt wat mantainance...

hehehhee... pengalaman sampai mati woooooo~




« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai my sweet folowwer :)
How are you ? my name is nurul mazziana. im sweet 17teen.. smk dato bentara dalam ... this year i will sit in spm examination.. 5 neon .. pure science+ ict ... behave ur self when u are entering my blog.. hv a nice moment ..
spm candidate | disney princess | ice creams


tinggal kan jejak disini :: TERBAIK~